En strömming

Det här är en stekt strömming

Stekt strömmingDet är inte vilken strömming som helst. Det är en strömming som mamma har stekt och som jag har ätit.

Jag får återkomma senare. Jag har 14 mikroskopiska fiskben att pilla loss från gommen och tre stycken att hosta upp.

8 thoughts on “En strömming”

  1. Passa dig för fiskben, min man som är tokig i fisk svalde ett fiskben som satte sig i halsen, han blev jättesjuk och efter flera veckors undersökningar så hittade de benet i halsmandeln, behöver jag säga att det blev operation, därför ska man inte äta fisk! Speciellt inte strömming som har massor av ben!

  2. Åhhhhh vad jag blir avndsjuk! Förmodligen är jag inte välkommen längre till din blogg när jag avslöjar att jag ÄLSKAR fisk, och just stekt strömming är så sjukt gott. Fast stekt saltsill är ju inte dumt det heller…eller fisksoppa med färska musslor….eller ugnsstekt vintergädda…eller kummel med fänkål…eller gös med vitvinssås…eller…. 🙂

    1. Man är välkommen även om man är oliktänkande. Då har jag ju möjlighet att försöka påverka dig och omvända dig till den fiskogillande sidan.

  3. Lova att du aldrig gör ett sånt vad igen… det gör ont i mig (inte bara för fiskbenen) när jag läser din blogg. 😉

    1. Det var inte meningen att jag skulle förlora. Vadet var ju vattentätt trodde jag! Men ja, jag ska vara försiktigare i framtiden.

  4. Jag är inte så förtjust i strömming, lax går bra = inga ben! Men brukar äta strömming, sätter dem på knäckemackan så vet man inte om benen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *