Fantastisk start på dagen

Idag har jag en riktigt bra dag. Sitter här och är fullständigt rasande på en av mina leverantörer. Det som är bra med det är att jag får tillfälle att använda mig av några av mina största talanger. Till exempel förmågan att vara sarkastisk mot folk/företag som gör mig missnöjd genom att inte leverera något som de sagt att de ska leverera i snart tolv månader.

I have such a way with words när jag skriver klagomål till företag. Jag har bara mjukstartat ännu. Mitt första e-mail hade en mycket vänlig ton. Sa bara saker som “detta godtar jag inte”, “det är inte acceptabelt” och “återkom idag”.

Jag hoppas förstås att de tar sitt förnuft till fånga och tillmötesgår mig. Det vore god kundservice.

Ni ska naturligtvis hoppas att de INTE tillmötesgår mig. Då blir det intressant här på bloggen när jag delar med mig av mitt missnöje med länkar och allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *