Farsan tycker att jag är tjock så jag säljer ett elverk

Det finns faktiskt en link mellan fetma och elverk. Åtminstone hos oss. Det är så att min pappa tycker att jag är tjock. Det har han rätt i, 10 felplacerade extrakilon bär jag fortfarande omkring på sedan stumpan föddes. Nu har han inte kallat mig fetto rakt ut, men han har erbjudit sig att köpa en cykel till mig eftersom jag sagt att jag inte har råd. Jag fattar vinken liksom.

Bild lånad av www.crescent.se

Men erbjudandet kommer med en massa vilkor. Jag måste cykla varje dag. Till kiosken räknas inte, utan det måste vara runt Hatten (1,5 mil). Också måste jag sälja allt skrot alla överflödiga saker han har i uthusen på Blocket eller Tradera.

Jag är nämligen grymt bra på att sälja grejor på eBay. Maken brukar fortfarande slänga ur sig kommentarer till folk som “vi hade en borr/sandningsmaskin/skinnsoffa som du kunde ha fått låna men det var någon som sålde den”. Mina största framgångar när vi flyttade hem från London var när jag med fullständigt sanningsenliga beskrivningar sålde en trasig datorskärm och ett cykellås med medföljande cykel för £5 st.

Fast jag har inget konto på svenska eBay/Tradera och det är jobbigt att skapa ett så vi testar här först. Elverk till salu. Blått. I bra skick. Vad vill ni mer veta? 4000 kr, eller högstbjudande, eller ONO (or nearest offer alltså). Jag har liksom ingen aning om vad ett elverk är värt, vet knappt vad det är för något, så jag är öppen för förhandling. Jag kan kasta in en platt-tv med engelsk kontakt och röd bild på köpet. Hämtas i Jiverboijn. Emaila mig på victoria@prinsessanpaarten.se så kan du/din karl säkert lura av mig elverket till ett bra pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *