Fika till barnkalaset

Morsan undrar när jag ska baka fikat till barnkalaset. Det är ju jättelugnt. Jag har ju över 16 timmar på mig.

Det är ju inte så att jag ska göra cupcakes eller något annat komplicerat. Ingen tycker om cupcakes ändå. Folk sitter bara och pillar av dekorationerna och äter upp dem och slickar i sig frostingen och sedan lämnar de resten.

Jag ska bara baka en banankaka som kan ligga på fatet och se vacker ut medan ungarna äter kanelbullar. Bullarna bakade jag häromdagen. Tom & Jerry-kexen är också klara. Jag är så gott som redo för kalaset redan.

När maken och morsan börjar diskutera vad vi ska äta till middag imorgon går jag och bakar. Med den tiden det tar dem att planera en middag är jag säkert klar med kakan innan de diskuterat klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *