Finns det en träspadegrupp på Facebook?

Någon har länkat till inlägget om träspadebakning och det har lästs över 500 gånger på mindre än tolv timmar. Det är jättemånga besök för ett inlägg om en träspade på den här bloggen. Vanligtvis är vi en mycket mindre och exklusivare skara som träffas här varje dag.

Jag har ingen aning om var besökarna kommer ifrån. Jo jag ser att de kommer från Facebook, men inte varifrån på Facebook.

De flesta av dessa mystiska besökare läser bara det inlägget och sedan lämnar de igen. Ingen säger nått heller. Å ingen trycker på gilla. Jag får bestämt känslan av att de inte är glada.  Två av 500+ besökare har lämnat en kommentar. Dessa två tar träspaden och den blöta duken i försvar.

Finns det en Facebook-grupp för träspadebakningens bevarande? Är det därifrån alla besökarna kommer? Är de arga på mig för att jag sagt elaka saker om träspadar och idiotförklarat deras användare?

3 thoughts on “Finns det en träspadegrupp på Facebook?”

  1. Men OJ då!! Skrattar högt! Det var nog mitt “fel”.. Älskade ditt inlägg och länkade till dig i en FB-grupp som heter Kakburken för att jag tyckte att de också kunde få ha lite kul. Men.. vissa av dessa hemmabagare verkar inte förstå Dig.. HUR, undrar jag!! Du är ju alldeles underbar 🙂 Kram, Åsa

    1. Jaha, tack för att du “bekände”, gud vad jag har funderat var alla besökare kom från! Eftersom den inte var “fientlig” så tackar jag för länken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *