Folk med god smak

När man får trafik till bloggen från Familjeliv.se så blir man ju alltid lite orolig att någon ska ha startat en tråd där de belyser ens tillkortakommanden som förälder. Det är många som sysslar med sånt på Familjeliv.

Dessutom är det ibland svårt att luska ut exakt vart ifrån trafiken kommer om man får besökare från en annan blogg eller ett forum. Ofta om man klickar på länken i statistikverktyget hamnar man bara på forumets eller bloggens förstasida.

Så när jag för någon månad sedan började få trafik från Familjeliv blev jag lite orolig. Var kom den ifrån? Jag klickade men hamnade på startsidan. Jag fick nästan lite panik. VAD har jag nu gjort för fel tänkte jag? Tårarna var nära. Ja, för dottern hängde på armstödet och ville komma upp, men jag var för upptagen med Familjeliv och till slut höll det på att brista för barnet.

Till slut efter lite djupare grävande i statistikverktyget fick jag dock napp. Trafiken kom från den här tråden. Jag hade alltså inte gjort något fel den här gången. En människa med fantastiskt god smak hade tipsat om min blogg. Björckan heter hon på Familjeliv. Hon har en egen blogg som heter Underthewall. Den tycker jag att ni ska ta och kika in på. Då kan ni tex få se hur en studerande småbarnsmamma ser ut när hon inte har tvättat håret på fyra veckor. Jag kan berätta att hon är snyggare i håret med fyra veckors smuts än vad jag är med två dagars smuts.

Sen har vi det här med blogrolls. Vera var ju först och banbrytande med den goda smaken att lägga till mig i sin blogroll. Det vann hon en festis för. Men hon är inte längre ensam och jag är så glad och tacksam att det finns fler människor än Vera med utsökt smak som lägger till mig i sin blogroll.

Jag har en återkommande besökare som heter Osloskånskan. Det vet jag för att hon ibland lämnar kommentarer. Jag tror att det inte står Olsoskånskan i hennes pass, men hennes blogg heter så. Hon har gröna ögon, grått hår och är en fena på att parkera. Det är jag också, så jag borde åka till Oslo någon gång så att vi kan ha en parkeringstävling. Fickparkering är min specialitet. Om det är trångt vet jag hur man gör en Chelsea Bump (om ni inte vet vad det är lovar jag att återkomma till det i ett senare inlägg).

När man själv lämnar en kommentar på någons blogg och bloggaren ifråga besöker en genom att klicka på kommentaren visas besöket som en hänvisning från den bloggen. För ett tag sedan märkte jag att Osloskånskan började springa väldigt ofta på min blogg eftersom hänvisningarna från hennes blogg ökade. Till slut började jag undra om hon hade tråkigt som hälsade på så ofta.

Så jag hälsade på hos henne för att kolla vad hon hade för sig den dagen. Då upptäckte jag att hon också hade lagt till mig i sin blogroll. Så det var förmodligen inte hon som hälsade på hela tiden, utan folk som klickade in sig till mig från hennes blogg. Då kände jag mig mallig för jag har väldigt fint sällskap av andra läsvärda bloggar i hennes blogroll.

Henne borde ni också hälsa på. Hon har en del fina tips om hur man manipulerar sin make till att göra som man vill. Man ska lära sig saker av andra kompetenta kvinnor.

Jag tror att både Björkan/Maria och Osloskånska är otroligt snygga människor som alltid är snyggt klädda och har vackra hem. De visar nämligen tecken på väldigt god smak tycker jag.

2 thoughts on “Folk med god smak”

  1. Osloskånskan ÄR väldigt snygg – jag har träffat henne live en gång. Och en del av gångerna du tror att det är hon, är det nog jag, brukar gå in därifrån.
    För att jag gillar ditt sätt att beskriva ditt liv, som är så annorlunda än mitt. Å andra sidan har jag haft fyra motsvarigheter till Gullefjun i mitt liv, så där är det hög igenkänningsfaktor. Fast jag hade nog inte varit så rolig då heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *