För säkerhets skull tog jag majonnäs på mackorna

Så här ser cykeln ut.

Den är jättefin. Jag borde köpa en hjälm också. För en gång när vi hälsade på vänner i Frankrike hörde jag hur dottern frågade mamman “Kan hon inte cykla mamma?” bara för att jag var lite ovan och hade lite problem med växlarna. Men en hjälm vore nog bra trots allt. För jag cyklar så fort.

Ikväll har jag tryckt i mig två stora kvällsmackor med ost, majonäs och gurka. Det där med gurkan låter kanske lite konstigt, men även hälsosamma saker kan vara gott ibland. Speciellt om man inte överdriver den biten.

För man vet aldrig vad som händer i morgon. Utifall att imorgon skulle vara den dagen när jag börjar hålla igen på intaget av kalorier så vill man ju inte börja det nya hungriga livet på tomma reserver. Speciellt om man ska ut och cykla. Så för säkerhets skull bara åt jag de där två mackorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *