Förstasidan i Världsbladet

Det är inte illa det! Världsbladet det är Piteå-tidningen det. Fast artikel finns i bilagan Norrbottens Affärer som även följer med i Kuriren och Norrländskan.

Det blev ett litet faktafel om Google, journalisten skrev att jag ligger på plats 5 på sidan ett på sökordet ‘barnkläder’, och det gör jag ju inte. Jag ligger på sidan 5. Men det gör inget att han skrev så för det är ju på förstasidan jag vill ligga. Så det kan ju bli självuppfyllande.

Om ni alla googlar ordet barnkläder och sen går till sidan 5 (eller 4 eller 6 om ni inte hittar Kidkit, sidan brukar flytta upp och ner litegrann) och klickar in er i butiken via google så kommer jag med tiden att stiga i rankingen! Fast ni får lov att stanna i butiken en stund och klicka runt litegrann så att google förstår att ni tycker att butiken är fantastisk.

Fotografen gjorde ett kanonjobb också, det syns ju inte ens att jag har en halv tand borta (den som jag tappade kvällen innan ni vet).

Ska försöka hitta en länk men ni får hålla till godo med ett bildcollage så länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *