Frågor om skogen

Jag har varit i skogen igen. Nu har jag några frågor.

Vad är det här för bär?

Och vad är det här för bär?

Den viktigaste frågan. Varför springer någon omkring i skogen och sätter upp burklock på pinnar? Inte bara ett burklock. Massor med burklock fanns det i skogen. Alltid bredvid vägen. Med ovansidan av locket riktat ut mot vägen. Alla möjliga olika färger.

Det här är alltså ingen tävling där man kan vinna en festis. Det är jag som undrar de här sakerna. För jag vet inte svaren och jag känner att jag måste inhämta den här kunskapen. Så jag tänkte att ni kanske vet svaren.

5 thoughts on “Frågor om skogen”

    1. Discgolf måste jag läsa på om och kolla om det är något som jag kan börja med som min nya nörd-hobby.

    1. Hej Krister, jag har på något sätt helt missat att du svarat på min fråga! Nu kan jag ju springa omkring i skogen och stila med min nya kunskap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *