Frukost

Jag har förstått en sak. Jag visar min frukost här på bloggen alltför sällan. Jag borde visa er min frukost varje dag. Jag tror att jag ska göra en frukost-tema-vecka och fota och visa min frukost varje dag i en vecka. Sen är ni nog less, för jag brukar äta samma sak varje morgon. En macka, ibland två. Jag är inte ens äventyrlig med pålägget. Oftast är det ost.

Hur har jag kommit till den här insikten om frukost då? Jo, jag har hittat en frukost-blogg. En hel blogg om bara frukost. Morning Diaries heter den. Proppfull med frukostar. Om ni inte har ätit frukost ännu kan ni gå in där och få inspiration. Eller så blir ni så utmattade av ambitionsnivån på frukostarna att ni måste gå och lägga er igen och vila för att orka göra frukost. Om ni redan har ätit frukost idag kan ni bara gå in och kolla hur er frukost står sig i frukost-konkurrensen.

Det är faktiskt jättesynd om alla människor som inte har någon blogg. För när de vill visa världen vad de har ätit till frukost måste de använda sig av Facebook eller Instagram. Det är inte lika litterärt som en blogg. Facebook och Instagram är ful-kulturell frukost och blogg-frukost är fin-kultur. Nu finns det en lösning på det här. Morning Diaries har läsarfrukostar. Ni kan alltså skicka in och få era frukostar publicerad på en blogg.

Idag har jag i alla fall ansträngt mig med frukosten. I vanliga fall gör jag mina mackor vid bänken, men idag har jag dukat bordet med frukost. Sen gjorde jag två mackor med skinka på och drack juice och kaffe.

Frukost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *