Gilla Gilla Gilla Tävling

Nu tävlar vi. Om ett presentkort på 500 kr barnkläder hos Kidkit.

För att vara med och tävla måste du:

Gilla Kidkit på Facebook.

Gilla den här bloggen på Facebook.

Gilla (FB-knappen under inläggets rubrik) eller dela (knappen under inlägget) valfritt inlägg här på bloggen på Facebook. Vilket inlägg som helst utom detta. Och välj för guds skull inte Hello Kitty inlägget som ligger överst som bloggens mest lästa (för att det får mycket Google-trafik). Det finns alster av högre litterär kvalitet att välja.

Gilla julen.

Gilla godis. Eller glass. Eller frukt om ni är lagda åt det hållet.

Gilla att gilla.

Lämna en kommentar och berätta vad du gillar mest med bloggtävlingar och berätta varför just du ska vinna.

Nu ska jag inte uppta er tid längre. Ni har ju saker att gilla.

Vinnare utses söndag 2 dec kl 23.59. Om jag är vaken då, annars blir det dagen efter.

 

14 thoughts on “Gilla Gilla Gilla Tävling”

 1. Jag har gillat allt på facebook (saga påhlsson).
  Jag brukar ofta vara med i bloggtävlingar, och gillar det. Kanske har jag för mycket fritid?! Roligt är det i alla fall när det ibland dyker upp oväntade saker i brevlådan! En sån grej kan liksom göra hela ens dag 🙂
  Något som skulle göra min dotters dag är att få massa fina kläder på posten! Vill inte vara den som klagar, för vi har absolut så vi klarar oss! Men eftersom jag studerar och lever på studielån blir det inte allt för ofta man kan lyxa till det med roliga grejer..
  Så vi hoppas hoppas hoppas på vinst nu! 🙂

 2. Jag gillar redan båda sidorna och har gillat delat lite inlägg! 🙂 Det skulle vara roligt att vinna lite nytt och fint då den lilla ofta ärver efter den stora! Jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så ekonomin är verkligen stram, och det är sällan att man har råd att unna sig något extra!

 3. Jagjjjjjjjjjag älskar tävlingar o godis o frukt så det vor väldigt kul att få vinna till mitt barnbarn

 4. Hallå där i stugan.

  Här gillas det för fullt på FB =)
  Särskilt detta inlägg http://www.prinsessanpaarten.se/thats-it-nu-har-maken-loppis-forbud/

  Jag tycker det är så spännande med tävlingar, men blir så himla glad när man vinner något. Och väntan på vem som ska vinna är som att vänta på tomten på julafton. Jag är som ett litet barn när det gäller presenter. Alla tycker det är så onödigt med juklappar hit och födelsedagspaket dit, men nej jag ÄLSKAR det. Därför älskar jag också att vara med i bloggtävlingar för att det är så fina priser och att spänningen är olidlig nästintill =)

 5. Jag har gillat allt och lite till och delat tävlingen 🙂

  För Kidkit och din blogg mitt hjärta bultar och brinner,
  hoppas att jag nya kläder till lillprinsen vinner,
  han har nu passerat stl. 50 och gått in i nästa fil,
  & behöver en ny uppsättning och coolare stil!

 6. Skulle så gärna vilja ge min dotter en oväntad julklapp.
  Mina barnbarn har kläder som passar alla väder, men det där lilla extra saknar dom!

 7. Gillar och har delat på FB (Carola Lind)

  Jag gillar bloggtävlingar eftersom om man vinner så kan man testa nya butiker och märken som man inte ens visste fanns!

  I ett hem med tre tjejer går det en del kläder – därför vore det trevligt att vinna!

 8. Hej!

  Gillar redan Kidkit 🙂
  Gillat Prinsessan på ärten! 🙂
  Jag tycker det är skoj med bloggtävlingar, för då har jag upptäckt nya bloggar som jag annars inte skulle hittat till! 🙂 Älskar att få tips och läsa om aktivteter för barn m.m på detta sätt har jag hittat några favoritmammabloggar och inredningsbloggar. 😀
  Gillade det här inlägget: https://www.facebook.com/PrinsessanPaArten/posts/561295413896442

  Ha en fin dag! Kram Elisa Och Lillfisen

 9. ** Gillar massor, MASSOR (gillat båda sidorna) och delar vidare med mina vänner nu på direkten :o) Älskar tävlingar, älskar att gilla och gillar mycket och ofta :o) – fina julklappar till mitt lilla hjärta skulle jag kunna handla med denna lovely vinst :o)

 10. Jag är med

  Har gillat båda facebooksidorna (Annika Nilsson Pettersson)
  Har gillat två inlägg; Maken vill stämma frissan + Det är synd om artister…

  Bäst med bloggtävlingar… jadu… Jag anordnar en del själv – och jag älskar att få “leka jultomte” – att se mailen där vinnarna är SÅ glada och tacksamma. Plus att jag oftast får bra respons från mina sponsorer för att de fått bra trafik – DET är nästan ännu roligare <3

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *