God Jul!

Hos oss har julafton 2011 varit 100% bättre än julafton 2010! För ett år sen hade maken ett 8 dagar gammalt 20 cm långt operationsärr på magen som gått upp när stygnen togs bort och 90% av alla vårdcentraler var stängda så vi fick sitta i akutkön när det skulle läggas om. Dottern wasn’t feeling the christmas spirit och vägrade både äta och sova så julbordet blev i slutändan stekt prinskorv, köttbullar och potatis kl 22 på kvällen!

I år har dagen bestått av julklappsöppning kl 7 på morgonen, risgrynsgröt till frukost, pulkåkning med morbror för lillan och en titt på vår nya lägenhet som vi flyttar in i januari för mamma & pappa, ett riktigt julbord och mer julklappar. Äntligen äger jag en riktig mortel i marmor och gullungen har både en mobiltelefon som spelar Herr Olsson hade en bonnagård och en hund som skäller (och alltför mycket annat!).

Att familjefotograferingen inte blev så lyckad för att linslusen bestämde sig för att throw a diva strop gjorde inte så mycket! Hon poserade ju snällt och rutinerat i mammas halsduk istället…

God fortsättning på julen allihop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *