Gomat hela dagen

Jag antar att ni undrar vad jag har ätit idag. Dagen efter badrumsvågs-chocken.

Frukost – godis. Jag köpte inte specifikt godiset för att ha det till frukost. Jag köpte det igår för att äta medan jag funderade på det här med problemet vi har med vår badrumsvåg. När jag kom till jobbet i morse och inte hade ätit någon frukost och godispåsen stod där på skrivbordet åt jag godis till frukost. Jag har fortfarande kvar godis i påsen så det kanske blir godis till frukost imorgon också.

Lunch – Burger King. Det var inte meningen att jag skulle äta Burger King till lunch men jag gjorde ett ärende på lunchen och skulle köpa med mig en macka till kontoret på väg tillbaka. När jag gick där och tittade mig omkring efter något ställe som sålde mackor dök det plötsligt upp ett Burger King. Nästan som ur tomma intet. Jag hade ingen aning om att det låg ett Burger King inne på Hötorgets t-bana. Då råkade jag tänka “macka eller Burger King?” och sen var det kört. Vem vill ha en macka efter man har tänkt en sådan tanke.

Middag – makaroner och köttbullar. Vi gjorde en familjeutflykt till Polisen efter jobbet för att göra pass och när ungar ska ha pass ska alla vara med. Det är i och för sig bra att maken inte kan göra ett pass åt min ögonsten och bara dra iväg med henne utan mitt medgivande. Så när vi kom hem var det snabb-mat som gällde. Både jag och gullefjunet tycker att det är jättegott med makaroner och köttbullar så ingen av oss grät vid matbordet.

Jag har inga foton från dagens näringsintag. Jag vet att det är dåligt av mig. Jag lovar att skärpa mig med matfotograferandet.

2 thoughts on “Gomat hela dagen”

    1. Köttbullar skulle det vara, jag har rättat det nu. Men jag tycker om korv också. Speciellt Piteortens falukorv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *