Göra något kul

Man frågar ett barn om vi ska göra något kul idag. Då skulle man kunna tro att barnet passar på att säga lekland, godisaffär, badhus eller pulkbacke. Något som man inte gör varje dag. Inte vårt barn. Hon säger alltid “vi kan gå till morfar och mormor”. Dit går vi nästan varje dag.

I och för sig är det lite som ett lekland med privat lektant och lekfarbror. Pulkbacke finns det och godiset tar tydligen aldrig slut heller. Det enda de inte har är en simbassäng. Men ändå.

4 thoughts on “Göra något kul”

 1. Visste inte att ‘trollen lever’ ännu – va’ kul ! Vi har just fått ett barn-barn, så börjar man ju att intressera sig för den världen igen.
  Läste häromdagen i övrigt att 2-5 åriga barn stärks i utvecklingen vid lek med ( Baby born är nämnd ) dockor. Dom lär att trösta och visa omsorg och kan ibland vara till lika stor glädje som ett husdjur !…är ju lite enklare här i vintertiden 🙂 go’ söndag !

  1. Just våra troll är 30 år gamla och kvar från min egen ungdom (eller mer exakt min kusins). Men man kan köpa troll i butikerna har jag lärt mig sedan jag fick barn.

 2. Det är äntligen vår – säger kalendern i varje fall !
  Nya fina vårkollektioner strömmar ut, också till våra kära små. Jag hittade bl.a: deletat, deletat, deletat og deletat, märkeskläder till barn i rimliga priser. Denna månad öppnades också ‘deletat‘, i Katrineholm, den första i Sverige. Dom finns naturligtvis också på nätet.
  Men medan vi väntar på den varmare tid kan jag anbefalla att besöka: deletat.com ! Har jättesöta tofflor mm, i fina färger och mjukt härligt lammskinn upp till ( tyvärr bara ) två års ålder.  Kanske utökas sortimentet med större storlekar till nästa säsong – vi hoppas !

  1. Bra försök. Nästa gång du vill göra reklam föreslår jag att du kontaktar mig först. Dina produkter är jättefina. Jag skulle ha kunnat tänka mig att göra reklam för dem helt gratis om du bara frågat mig. Synd att ingen får höra talas om dem pga din marknadsförings-stategi.

   “Anbefalla” är inte heller något som jag gör mot mina bloggläsare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *