Här skulle det egentligen varit med ett videoklipp

Längst upp på mina föräldrars tomt stod det tidigare ett hus som revs för ungefär ett år sedan. Där brukar vi vända bilen när vi är där. Själv brukar jag nöja mig med att göra min vändning på gruset som alltid varit en uppfart. Maken däremot har en tendens att ta ut svängen ut på ytan som tidigare var under huset. Sandigt brukar man kunna beskriva underlaget som.

Idag skulle lerigt ha varit en bättre beskrivning. Maken fastnade. När han försökte komma loss sprutade det lera som en ler-fontän. Finns det sådana? Maken skapade i alla fall en.

Min telefon är inte så smart så jag kastade mig ur bilen för att springa och låna morsan och farsans Ipad att fota med. Kanske filma litegrann. I bloggens tjänst. Så att ni bloggläsare skulle kunna känna det som att ni nästan var med på plats. Tänkte även be farsan komma med fyrhjulingen för jag räknade minsann med att maken inte skulle ta sig loss.

Just när jag högg tag i Paddan och skulle springa tillbaka och föreviga alltihop fick maken loss bilen. Bittert va?!

Ni får därför nöja er med en bild på hur bilen ser ut nu.

Jag får i alla fall se det från den ljusa sidan. Maken har faktiskt skärpt sig sedan jag klagade förra veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *