Hemma hos idag

Det var ett tag sedan jag visade upp hur vi har det hemma hos oss. För allmän beskådan och beundran. Så idag tar vi en snabb repa genom lägenheten och kollar på de viktigaste förändringarna sedan sist. Låt er inspireras och kopiera gärna de bästa idéerna till era egna hem.

Här på vardagsrumsgolvet har vi en pall som man kan stå på när man borstar tänderna.

Just nu testar vi om uggle-krokarna passar på köksbordet. Vi har ju tidigare testat köksgolvet. Förra veckan låg den på fönsterbrädan, men jag kände mig inte alls nöjd med det. Här på bordet känns mer VI, men jag är ändå inte säker på om det här blir den slutgiltiga platsen. Jag kan inte bestämma mig för om det är praktiskt.

I bokhyllan i vardagsrummet ligger det en godispåse för öppen ridå. Fastän “vi” inte äter godis på vardagarna. Jag tror att makens tanke är att härda karaktären. Se men inte röra. Du får vänta tills på lördag.

Slutligen, här på köksbänken ligger vår shoppinglista. Samtidigt som maken i skrivande stund är och handlar. Som ni ser så var det ändå ingen middagsmat på listan, det får han hitta på i affären. Det är bara en lista med grejer som vi har slut på, eller nästan slut, här hemma som vi har glömt köpa de senaste tre gångerna vi handlat för att vi inte skrivit någon lista. Nu har vi en lista, men vi har förmodligen fortfarande glömt köpa det mesta på den.

Det gör ingenting för idag är det fredag, och på fredagkvällar håller jag i alla fall inte på och torkar upp saker med hushållspapper. Om jag skulle råka spilla vin kan jag torka upp det med disktrasan. Jag vet att maken inte glömt att gå på Systembolaget. Det skulle han aldrig göra, men jag påminde honom ändå innan han åkte.

2 thoughts on “Hemma hos idag”

    1. Tack du!
      Nu har vi smör.
      Dessutom var det tur att listan blev kvar hemma så att jag under dagen har kunnat lägga till blöjor, våtservetter och badolja på listan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *