Idag har jag uppfostrat andras barn

Idag kapitulerade jag, så idag vi har badat. På Norrstrandsbadet i Piteå.

Vad behöver ni mer veta om det här badet?

  • Det var kallt. Ännu kallare i luften än i vattnet, och det säger inte lite.
  • Jag badade med stubbiga ben, jag orkade inte raka dem i morse heller. Det kändes inte så farligt med min stubb heller när jag upptäckte jag inte var ensam med denna bort-prioritering, en av de andra morsorna hade tom lockigt hår på baksidan av låren. Lady Dahmer skulle ha blivit till sig av lycka över den håriga feministrörelsen i poolen.
  • När den tredje ungen sa “får jag åka före er?” i stora snurrelisnurr-rutschkanan så fick det vara nog. Tre ungar låter kanske inte som så mycket. Men ni var inte där och hörde hur ohyfsade de lät när de frågade. Som att de tog för givet att svaret skulle bli ja. Jag var fan störst på hela rutschkanan så varför ska jag släppa fram alla dessa ohyfsade ungar bara för att de tycker att vi åker för sakta för att jag sitter upp med gullefjunet i knät? Jag skulle ju ha blivit stående där uppe på toppen av vattenrutschkanan hela dagen eftersom VARJE unge tyckte att de skulle gå före.
  • Så då fick femåringen både höra att han INTE fick åka före oss och att han skulle passa sig väldigt noga för att börja sitt åk förrän han såg mig och min skatt längst ner, och att vi planerade att åka sakta.

Det var allt. Nu kan ni titta på en bild när vi badar och sen kan ni surfa vidare till någon viktigare blogg med mer allmänutbildande material.

Men kom tillbaka imorgon. Då har både jag och stumpan tid hos frissan. Inte hos frissan som försökte kväva dottern sist. Vi ska klippa oss hos Lisma. Jag kommer förmodligen att ha något viktigt att berätta efteråt.

Jag kanske åker på Nolia också. Det kommer att hända förr eller senare, med eller utan maken, och nu är det inte så många dagar kvar att leka med. När jag har varit på Nolia är jag övertygad om att jag kommer att ha både en och annan viktig sak att berätta. Det är helt omöjligt att man kan sätta upp staket runt ett så litet område och fösa in tusentals människor utan att jag har något att informera om när jag har varit dit och inspekterat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *