Ikväll smäller det

Ikväll är det ju dax för minglet hos Tistel & Interiör. Det är Pernilla som säger att det smäller så nu förväntar jag mig fyrverkerier ikväll. Fast hon kanske menar bildligt talat att hon smäller upp dörrarna. Spännande är det i alla fall. Egentligen hade jag tänkt att ägna gårdagen åt att blogga 10 gånger och visa er olika tänkbara outfit för eventet. Så att ni känner att ni är delaktiga och så där. Men något oförutsett kom emellan så jag hade inte tid med outfits eller bloggen igår.

Kvällens mingel är bara för special people som jag. Ni vanliga dödliga får vänta till imorgon när Tisteln nyöppnar för allmänheten kl 10. Även om ni har varit där förrut får ni åka dit och kolla då, för jag har sett på Facebook att de har nya tapeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *