Jag är gift med en man som inte kan göra en hästsvans!

Hur är detta möjligt? Först att inte veta hur man gör. Sedan hur jag missade att kolla att han kunde detta innan vi gifte oss? Jag trodde att jag kollat allt. Han kan laga mat, diska, städa, stryka sina egna skjortor, ta ut soporna. Han är i och för sig ingen fena på att backa med släp, men jag lät det passera – han är ju trots allt Stockholmare. Jag glömde dock HELT bort att ta reda på om han kunde sätta upp en hästsvans. Inte på sig själv alltså, utan i allmänhet.

Fröken låg i min famn och drack välling och sa plötsligt att hon ville att jag skulle ha svans eftersom hon brukar ligga och snurra den. Eftersom jag inte hade någon fri hand bad jag mannen hämta en snodd och göra en hästsvans. Där stod han med snodden och såg helt handfallen ut och sa att han inte visste hur man gör. Va? Jag berättade att den inte behövde vara snygg, bara en svans. Så han försökte. Han kunde inte. Snodden trillade av så fort han var klar!

Hur kan man kunna typ ALLA frågor i TP (utom popmusik) och inte kunna lista ut hur man gör en svans??!

One thought on “Jag är gift med en man som inte kan göra en hästsvans!”

  1. Hihi! Här hemma har vi haft hårdträning på hästsvansfronten, nu går det någorlunda men oftast blir dom låga och snodden glider av efter en stund när gubben min gör dom 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *