Jag är upptagen förstår ni

Jag är as-upptagen för tillfället vetni. Det är därför jag varit så dålig på att berätta viktiga saker för er.

Jag har tittat på Orange is the new black. En och en halv serie har jag hunnit igenom.

Jag har sytt saker och målat saker. Om jag ids kanske jag visar bilder på hur duktig jag har varit imorgon.

Jag har hållit på med de där sakerna i flera dagar. Varje avsnitt av OITNB är en hel timme långt utan reklampauser så jag har ju inte sett 21 avsnitt idag. Två-tre per dag brukar jag se.

Också har jag gjort grundlig google-research. Inte i flera dagar, bara ikväll.

Det är en hel vetenskap det här med Furby, Furby Boom, Furblings, Furby Rockers osv. Det är minsann inte samma saker. Om jag nu har fattat det hela rätt kan Furblings prata med Furby Boom men inte med Furby. Passa er om ni hittar en jättebillig Furby för en hundring för då är det ett Furby mjukdjur och de pratar inte med någon alls.

Den här Furby-utbildningen har naturligtvis varit väldigt givande men jag känner mig fortfarande lite tveksam. Främst för att om man letar på nätet i flera timmar bör man belönas med att hitta ett exemplar någonstans som är avsevärt mycket billigare än normalpriset. Furby-världen är värsta oligopolet. Nej fel, det råder ingen brist på säljare av Furby, så det är helt enkelt en Furby-kartell för priserna skiljer sig bara med någon tia.

Så jag researchade Lego istället och konstaterade att det även finns en Lego-kartell. Legot tog också väldigt mycket tid för det finns hela Lego-communities där ute på Internet. Jag har en förmåga att bli helt fascinerad när jag hittar nördar på internet.

Jag dras in i deras värld och sitter och kollar deras forum och kan inte sluta läsa när jag hittar en tråd som startats av en trettonåring som frågar “Vad fick du för Lego när du fyllde år?”. Det första svaret kom från någon som berättar vilket Lego han fick när han fyllde tjugo, svar nr tre är någon som berättar vad han fick för Lego av sin fru och då är det några andra gubbar som börjar klaga över att deras fruar aldrig köper lego åt dem. Compulsive reading som det heter på engelska.

Nu har jag inte tid att sitta här och berätta för er om korruptionen i leksaksbranschen. Jag måste se ett till avsnitt av OITNB. Pornostache kom tillbaka in i fängelset i slutet av förra avsnittet och Piper ska hem på permis för sin farmors begravning och jag ska bara se ett avsnitt till idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *