Jag får så himla mycket beröm

för min fantastiska blogg. Jag brukar inte dela med mig av det eftersom jag är så blygsam. Men jag ska göra ett litet undantag och berätta om några av de fina kommentarer jag brukar få.

På inlägget om vinnaren i teckningstävlingen i mars tex;

“It’s like you read my mind, you appear to know so much approximately this, such as you wrote a book about it.”

och

“You make such a magnificent informative site”

Och efter inlägget där jag berättade att maken inte kan göra en hästsvans fick jag följande kommentar;

“I have recently been searching for info approximately this subject for a long time and yours is the best I found till now”.

Glad to help liksom. Tänk att jag med min lilla blogg kan hjälpa någon att lära sig hur man gör en hästsvans. Fastän jag inte ens gjorde någon utförlig beskrivning.

I alla fall så brukar jag inte dela med mig av dessa fina omdömen till er. Personerna som öser beröm över mig brukar nämligen ofta heta Hacker i efternamn. Som om dom var släkt hela bunten.

3 thoughts on “Jag får så himla mycket beröm”

  1. hihi… kuuuuuul med beröm ju!! 😉
    Svar: Gud vad snäll du är, spanade in e-bay faktiskt, och den liggdelen kostar 70 pund där. Frågan är om det är tullavgift från England, annars är det ju verkligen värt att sända efter det beroende på fraktkostnad. Då kanske man kan köpa en ny t..o.m! Men får kolla upp reglerna lite där. Kan man från Sverige skaffa konto på brittiska E-bay, vet du det?

  2. I have recently been searching for info approximately this subject for a long time and yours is the best I found till now

    I bland kan man inte säga det bättre själv!
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *