Jag har bihåleläckage

Jag sitter här och är taggad att prata med en telefonförsäljare. Jag är trött och grusig i ögonen. Barnet har gråtit varannan minut i flera timmar. Jag har bihåleläckage.

Jag får kanske lov att förklara vad bihåleläckage är. Det är kanske inte en jättekänd åkomma. Jag är snorig som en unge. Det bara rinner och rinner. Då kan man ju få problem med bihålorna. Men jag har ont här;

BihåleläckageDär sitter det ju ingen bihåla. Vad jag vet i alla fall. Det gör extra ont när jag böjer mig ner, det bultar liksom i skallen, och då gör det också ont närmare örat. Alltså har jag kommit fram till att jag har ett läckage i högra bihålan så att det rinner ut snor i kinden mot örat till. Om det blir värre kommer jag att få börja snyta mig ur örat.

Det är ingen läkare eller sjukvårdsutbildad person som har ställt den här diagnosen. Jag vill ogärna störa sjukvården med småsaker som jag kan diagnostisera själv.

Just nu är jag alltså i utomordentlig form att ta itu med telefonförsäljare som vill sälja på mig ett dyrt telefonabonnemang med bristfällig täckning som är bundet i fyra år.

I övrigt höll jag på att köra över min farbror idag. Han hade reflexväst och jag körde inte fort men det kom en buss och bländade mig så jag såg honom nästan inte. Som tur var saktade jag ner pga att bussen bländade mig så jag missade min farbror. Det skulle ha varit otur om jag hade kört över min egen farbror. Ja, någon annans farbror också förstås, men om det hade varit någon annans skulle jag ju inte behöva vara med på framtida släktkalas när nermejningen av farbror skulle diskuteras.

Dessutom har han bjudit oss på middag på lördag. Om jag hade kört över honom idag skulle han knappast ha varit på bena igen på lördag så då skulle jag ju ha fått laga middagen själv. Det skulle också ha varit förargligt.

2 thoughts on “Jag har bihåleläckage”

  1. Vilken jäkla tur att du inte körde över honom, stämningen hade ju varit urkass på de kommande släktkalasen…
    Men du, går det inte att få något för det eventuella läckaget? Marsch iväg med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *