Jag har ingen skam i kroppen

Bloggen Inga konstigheter hade ett inlägg med ‘Mitt livs 5 mest pinsamma stunder’. Det tyckte jag var lite kul så jag tänkte att jag skulle härmas och gör en jag med.

Nu har jag funderat i ett par timmar. Jag har bara kommit på EN sak. Den är i och för sig mega-pinsam så det väger upp litegrann. Kvalitet över kvantitet liksom. Det är förstås inte så att pinsamma saker aldrig händer mig. Klart det gör, men jag brukar inte skämmas så mycket.

Om jag tex ramlar utanför en butik och sitter där på ändan på gatan med en massa människor som går förbi och tittar tycker jag tex inte att det är pinsamt. Inte tillräckligt för att platsa på någon topplista i alla fall. Då har jag ju ont för guds skull. Prioriteringar liksom.

Just nu står det helt stilla i skallen. Jag kan inte ens komma på vilka typer av situationer det är normalt att tycka är pinsamma så att jag kan tänka efter om jag har varit med om något sådant. Vi kan nog konstatera att jag borde skämmas mer och oftare.

Jag får fortsätta tänka på det här. Jag återkommer med min lista senare.

One thought on “Jag har ingen skam i kroppen”

  1. En del verkar så galet massa roliga/pinsamma berättelser men det har inte jag… Antar att jag är lite för feg för att våga göra bort mig eller nåt. “Värsta” storyn var väl att jag råkade fisa inför klassen… Men det var i typ ettan för 24 år sedan så det är nog preskiberat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *