Jag har löst problemet med att Frost-ryggsäcken är på mitt jobb

Jo, så är det. Min fem-åriga dotters Frost-ryggsäck är på mitt jobb. Å det är inte hon som har tagit dit den. Den har så praktisk storlek. Den är jätterymlig inuti och rymmer alla mina kläder men liten utanpå så att den ryms i min cykelkorg. Så jag bad att få låna den när jag cyklade till jobbet och det fick jag. Hon blev jätteglad över att jag ville låna hennes favoritväska.

Så det här med att jag inte kom in på jobbet i lördags för att hämta min cykel är inget stort problem ur cykelsynpunkten, men att Frost-väskan är kvar på jobbet är ett lite större problem. Folk som äger Frost-väskor kan få totala sammanbrott när de ska packa för att åka till mormor och morfar om deras favoritväska är på någons jobb. Man vill inte börja en 90 mils resa med någon som redan har brutit ihop över avsaknaden av en Frost-väska.

Jag kommer hem vid halv två natten mot onsdag och vid sex-sju tiden natten mot onsdag (ja, 06.00 är natt, mot slutet av natt men fortfarande natt) ska vi sätta oss i bilen norrut. Vilket betyder att det inte finns någon tid att hämta Frost-väskan.

Jag och maken brukar lösa problem tillsammans så vi hade en plan om att han imorgon vid lunchen eller på vägen hem skulle åka till mitt jobb för att hämta väskan och att jag skulle ringa en kollega och be henne släppa in honom eller komma ner med väskan. Allt för att få en så smärtfri bilresa som möjligt.

Men jag tror minsann att jag har löst problemet. Jag har köpt en Frost-börs för 70 kr och en Frost-plastpåse för 30 kr. Jag tror att detta räcker för att kompensera för att Frost-ryggsäcken är inlåst i en skåp på mitt jobb.

Frost-påse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *