Jag har räknat ut vad ungen ska heta

Jag vill vara först med att avslöja vad ungen ska heta. Så att jag kan säga “you read it here first”. Då måste man ju chansa. Man kan inte hålla på och gissa på Edward. Så o-originellt. Den senaste Edward abdikerade ju. Det går ju inte, man kan ju inte hålla på och döpa en tronföljare efter någon som hoppade av för ett fruntimmers skull.

När jag frågade maken vad han trodde att de skulle döpa ungen till stirrade han på mig som att jag inte var riktigt klok. Jag trodde faktiskt inte att han skulle vara intresserad av frågeställningen, men han kan en massa saker om historia. Han har lite koll på vad kungliga dårar har för traditioner. När jag tjatat ett tag gissade han på Henry.

Det tror jag inte alls på. Jag tror inte att drottningen egentligen skulle ha så mycket emot att ungen döps efter en en karl som höll på och halshögg fruar till höger och vänster. Men han skiljde sig ju också flera gånger och jag tror att hon har fått nog av skilsmässor och inte kommer att tillåta ett namn som i kungliga kretsar associeras med skilsmässor.

Jag tror att de kommer att döpa ungen till Louis. Efter Lord Mountbatten, prins Philips morbror, som också var en mentor till prins Charles. Och för att Prinsessan Dianas favoritlåt förmodligen var Brother Louis av Modern Talking.

På så sätt ärar de både Charles och Diana. Ja kom nu ihåg det när namnet offentliggörs. You read it here first.

Om de inte väljer det vore det kul med Elton. Efter Elton John. Sen kan Elton gifta sig med nattklubbsdrottningen Estelle.

2 thoughts on “Jag har räknat ut vad ungen ska heta”

    1. Nä det tror inte jag. Då skulle ju the tabloids göra om det till Rickaaaaaaay efter Eastenders Ricky…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *