Jag har städat hallen och hittat en skärbräda

Ibland är ett litet blogginlägg allt som behövs för att styra upp saker och ting. Kolla så fint det blev i hallen när maken tog bort några jackor och jag kunde städa upp litegrann. Observanta läsare noterar även att ugglekrokarna numera funnit sin slutgiltiga plats.

Dessutom hittade jag den försvunna skärbrädan. Jag är minsann den sortens person som kan erkänna när jag har fel. Det är knappast maken som har placerat skärbrädan på golvlisten i hallen. Till och med jag inser det.

Jag har bett maken om ursäkt. Det sved.

Resten av grejerna som var i hallen tidigare idag? Inkastade i skattkammaren.

4 thoughts on “Jag har städat hallen och hittat en skärbräda”

  1. Det glädjer mig att ni finns här och stöttar mig i min svåra stund. Jag funderade också en kort stund på om jag skulle hålla fast vid att anklaga maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *