Jag hatar folk

Vi är i stan. Maken fyller år imorgon och ville åka in till stan och “göra nått och ta en drink”. Vi har tittat på NKs julskyltning och det tyckte gullefjunet var tråkigt och ville göra nått annat. Då blev jag stolt. Hon är klok.

Maken frågade “Varför går du omkring och ser så sur ut?”.

Det är folket. Jag hatar folket. De är överallt. Hur många som helst. Att gå på stan i Stockholm är som att hamna mitt i en flock kaniner som har förökat sig okontrollerat. Vart man än vänder sig är det kaniner. Eller i det här fallet folk. Jag orkar inte med folk.

Det är inte så att jag har något emot folk på det individuella planet. Det är när folk samlas i mängder och blir ett kollektiv av folk jag får aggressioner mot folket. Då tål jag inte folk.

2 thoughts on “Jag hatar folk”

  1. Åhh,, just nu saknade jag Stockholm lite grann.. Bodde ju där i 20 år! Fast inte i City 😉 Vad var det för tema på NK’s julskyltning? Kommer nog inte upp dit i år 🙁 Jag saknar INTE trängseln, men det finns mycket fint i vår vackra huvudstad 🙂

    1. Det var en massa tomtar. Temat var oklart men nu när du frågade så googlade jag och kollade och temat är tydligen Tomtenissar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *