Jag kommer att ha mycket att göra imorgon bitti

Jag måste gå och lägga mig nu. Jag har mycket att göra imorgon. Det tar tid att blåsa upp ballonger.

Penisballong

Krympt ballong

Trasig ballong

Har ni förresten märkt att jag nästan alltid namnger mina foton? Om man ställer markören på fotot så ser man längst nere till vänster på skärmen vad fotot heter. Det funkar nog inte så på mobilen om ni läser där.

Oftast har de inte några spännande namn. Ett foto på ett äpple brukar heta Äpple. Om jag har laddat upp ett foto på ett äpple förut kanske det heter Äpple2. Fotot i det här inlägget hette Affärskvinna. När folk bild-googlar ordet ‘affärskvinna’ kommer de omedelbart att förstå vad en affärskvinna är när det hamnar på det fotot.

Ett av fotona i ovanstående inlägg heter Trasig ballong. De andra två heter någonting annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *