Jag MÅSTE ha en sådan här vas

Eftersom jag misslyckades kapitalt med att köpa kläder har jag bestämt mig för att jag ska ha en vas. Jag ska inte ha den på kontoret, jag ska ha den i vardagsrummet och gullefjunet kommer inte att få pilla på den. Det kommer att bli jobbigt för henne för det är precis den typen av vas som hon skulle älska att tafsa på i tid och otid, men hon kommer att få lära sig att det här är en se-men-inte-röra-vas.

Birch Nielsen vas
Fotot lånat av www.birchnielsen.com

Jag såg den på Magasinet i Waxholm i somras men jag har ringt dem och de har inte kvar några. De berättade att det är en Birch Nielsen vas och deras websida är en av hela intranettets torftigaste websidor. En bild, ett telefonnr och en email-adress är allt de har.

Kom inte och föreslå att jag ska ringa dem, det går inte att ringa till danskar. När de förstår att man är svensk slutar de prata engelska och drar igång på danska som om att de tror att det finns någon o-dansk människa på den här jorden som fattar vad de säger. Jag har e-mailat dem, men det kan ju ta hur länge som helst innan de svarar och berättar var jag kan köpa vasen.

Någon av er kanske vet var jag kan köpa en blommig vas? Just den här blommiga vasen, ingen annan blommig vas. Online eller i Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *