Jag saknar inte ord för att beskriva Annelie Nordström

Ni får förlåta mig för att jag inte finner förmågan att uttrycka det förakt jag känner för Annelie Nordström ordentligt. Det är ju meningen att den här bloggen ska vara humoristisk och när jag läser om den här idioten tappar jag min humor litegrann.

Jag hittar bara en massa synonymer som jag inte får ihop till meningar. Maktfullkomlig, ointelligent, inkompetent, oansvarig, ej lämpad för uppgiften, oförskämd mot sina medlemmar och även allmänheten om hon tror att någon ska tro på hennes lögner.

Jag är inte ens medlem i Kommunal och jobbar inte för någon kommun. Lite tyvärr – jag har hört att om man är tjänsteman på kommunen har man extremt långa fikaraster och går hem efter lunch på fredagar och stämplar in tjänstemöte – en förmån som facket förmodligen gett sina medlemmar i utbyte mot att fackföreningsledningen får ekonomiska fördelar i utbyte mot att inte kräva högre löner för sina medlemmar.

Men trots att jag inte är medlem är jag högst upprörd över att hon inte hade vett att avgå klockan fyra idag när hon hade chansen.

Å då har jag inte ens börjat med Margot Wallström och den där gubben som avgick som ser ut som att han är gödd på gåslever och oxfile med bearnaisesås på sina medlemmars bekostnad.

Men frukta inte. Min humor återkommer troligtvis. Om någon dag när jag har återhämtat mig och finner tid kanske jag kan sammanställa en lista med lite råd till Annelie.

Tills jag samlat mig – lyssna på refrängen Ebba Gröns Staten och Kapitalet….

Sida vid sida, tillsammans hjälps dom åt
staten och kapitalet, dom sitter i samma båt
fast det är inte dom som ror, som ror så svetten lackar
och piskan som kittlar, kittlar inte heller
deras feta nackar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *