Jag talar ut i tidningen

Piteå-tidningen var givetvis på plats på Jävredagen igår. När de såg mig kom de genast för att intervjua mig. Det syntes säkert lång väg att jag hade viktiga saker att säga. Så här säger jag i dagens Piteå-tidning;

“Fast vädret är ju inte det bästa”, tyckte Victoria.

Jag tycker att det känns bra att jag fick detta sagt i tidningen.

Sen var gullefjunet med på bild också. I bildtexten står det att hon heter Markusson. Ingen i vår familj heter Markusson. Jag har sett i tidningen att när man blir felbehandlad på det här sättet ska man egentligen skriva en insändare för att få upprättelse.

Men det orkar jag inte så jag nöjer mig med att berätta här på bloggen att dottern inte heter Markusson.

Sjöbodarna i Jävre småbåtshamn

2 thoughts on “Jag talar ut i tidningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *