Jag tror att hon bara låtsas tro på tomten

Vi glömde tomtemasken hemma så vi sa till gullefjunet att tomten hade ringt och sagt att han inte skulle hinna komma till oss så han hade lämnat klapparna hos faster & farbror, också smugglade vi in julklapparna vi hade med oss under granen.

Ungen var helt obekymrad av att tomten var upptagen, vandrade in i vardagsrummet och kollade på paketsamlingen och sa “Jag vet vem det blåa paketet är till i alla fall – det är till mig från morbror D”.

Eftersom vi skulle bort fick hon öppna två paket i morse. Det ena var en dockfamilj. Hon höll upp den och sa “Kolla mamma vad jag har fått”. Jag bara “Oj vad fint, var leker man med dem?”. Hon svarade “Jag tror att jag kommer att få ett dockskåp” och gick lös på nästa paket som till ingens (tydligen) överraskning var ett dockskåp.

En timme eller två senare sa hon “Mamma jag är glad över mitt dockskåp men jag har ett litet problem – jag har inga möbler. När ska vi öppna resten av julklapparna?”. Jag får jobba lite hårdare på det här med att se till att hon inte listar ut vad julklapparna är nästa år.

Här skulle jag kunna lägga in ett foto på ett dockskåp, men det orkar jag inte.

God Jul förresten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *