Jag vill bara få det sagt

att när jag jobbade som städerska så skurade jag inga toalettkrökar med folks tandborstar. Bara utifall att det var någon som fick det intrycket. Jag gjorde inte det.

En av mina flatmates i London skurade dock handfatet med en av våra andra flatmates tandborstar en gång så jag vet att sådana här saker händer i verkligheten. May blev jättearg och Mike fattade inte alls varför det blev sånt liv. Tandborsten låg ju framme var hans försvar.

Men JAG har aldrig skurat toan eller handfatet med någons tandborste. Jag städade inte på hotell utan på en fabrik. Så det fanns inga tandborstar tillgängliga.

Däremot har jag jobbat på restaurang också i min ungdom. Där sa chefen till oss att om vi tappade en hamburgare på golvet så skulle vi inte kasta bort den. Vi skulle lägga tillbaka den på hällen och bränna bort skiten bara. Så nu vet ni hur det går till.

One thought on “Jag vill bara få det sagt”

  1. På en restaurang i Pitsund så har flera golvburgare serverats också. Jag äter sällan på restaurang själv för jag kan bara ana.

    Jag skulle heller ALDRIG komma på tanken att använda tandborstar till städning. Jag använder knappt sopborsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *