Jätterea på fina barnkläder och ett par fula byxor

Jag har tagit mig samman och uppdaterat webbutiken. Nu är allting på rea. Allt kostar mindre än vad jag betalade när jag köpte in kläderna. Fast det är olika mycket rabatt. Vi tar en snabb genomgång av principerna för prissättningen.

De här byxorna kostar 10 kr.

Trousers-red2Jag tycker inte att de är så snygga. De ser kanske okej ut på bilden men dessa byxor är det enda plagget i hela butiken som ser snyggare ut på bild än i verkligheten. Jag skulle inte sätta på min dotter dem. Men byxorna har sina fördelar. De är ekologiska och det finns mycket folk som är ekologiskt lagda. Så det är ett bra plagg att sätta ett lockpris på som man kan använda i en Facebook- annons.

Den här kjolen kostar 119 kr.

Kjol shortsDet är bara marginellt under vad jag betalade för den. För det finns bara två kvar och en är i storlek 4-5 år. Grejen med den här kjolen är att det egentligen är ett par shorts som ser ut som en kjol. Vilken är sjukt praktiskt. För alla vet att ladies inte håller på och visar trosorna. Vi har en unge som står på huvudet, snurrar runt, hoppar och kryper hela tiden. Det är liksom konstant tros-insyn. Utom om man har en sådan här kjol. Så jag hoppas litegrann att ingen vill betala 119 kr, för då kan gullefjunet få den nästa sommar. Den kommer att vara lite stor då men då räcker den i två år.

Alla sparkdräkter kostar 79 kr.

Bildcollage JoJo sparkdräkter

Det är en bit under inköpspris, men inte hiskeligt mycket. De är nämligen så himla fina, gullefjunet levde i JoJos sparkdräkter dygnet runt under sitt första år. Man kan tvätta dem hur många gånger som helst och de är fortfarande fina. Så någon måtta får det vara på hur billigt jag säljer dem. Det finns hyfsat gott om dem kvar. Så om de inte säljer till fyndpriset 79 kr så har jag presenter till nyfödda bebisar hur länge som helst.

Ja ni fattar principen av prissättningen va? Vissa plagg kanske jag sänker priset på ytterligare sista veckan innan butiken stänger i november (om jag ids sitta och hålla på med web-admin då alltså), men inte på plagg som jag tycker att jag i så fall lika gärna kan behålla själv till gullefjunet eller ge bort som presenter.

Rean hittar ni här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *