Kaffekoppsbehov

Maken säger att vi inte behöver mer än sex kaffekoppar.

Jag säger att det här inte handlar om behov. Jag vill ha en lila och en grå kopp också.

Maken säger att stången inte rymmer mer än sex kaffekoppar.

Jag säger att vi ska köpa en längre stång. Så att det ryms åtta koppar. Eller tio. Det är lika bra att köpa en tillräckligt lång stång med en gång om jag kommer på att jag ska ha två till efter den lila och den gråa. Kopparna finns i tolv olika färger men svart och vit är så tråkigt så det kan jag vara utan. En tio-koppars-stång ska det vara.

Le Creuset koppar

Det här är inget sponsrat inlägg som jag skriver för att jag har fått gratis kaffekoppar. Jag har minsann betalat för dem själv. De är inte billiga heller. 149 kr koppen ska de ha på vanliga affärer, men på andrasorteringsbutiken i Barkaby får man dem för 109 kr. Om nu någon i beslutsfattande position på Le Creuset läser detta och vill skicka mig de färger jag saknar som tack för reklamen så går det alldeles utmärkt. Skicka mig ett email bara så får ni min adress. Det här är ju ANDRA gången jag gör reklam för Le Creuset och ingenting alls har jag fått tillbaka.

Jag vet hur det här kommer att sluta. Precis som med cykeln som aldrig kom så att jag fick åka och köpa en cykel själv. Jag kommer att få köpa mina egna koppar. Det är fan ingen som uppskattar all den tid som jag lägger ner på att sitta här och skriva oväsentligheter och belönar mig med kaffekoppar för min ansträngningar.

Stången är från IKEA så den kostar väl kring en tia så jag fattar inte varför maken håller på och bråkar om stången. Han skulle aldrig fundera över priset på en varmkorv eller en glass så vad är problemet med att köpa en ny stång liksom?

Minst åtta koppar blir det i alla fall. Jag tänker inte låta längden på en stång sätta gränsen för hur många koppar jag ska ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *