Keep away from fire!

En av mina leverantörer i butiken har bestämt sig för att försöka crack America. De har därför “anpassat” sig för den amerikanska marknaden. Att undvika att bli stämd typ.

Tidigare kunde kläderna tvättas på 40 grader. Men nu säger tvättråden 30 grader. Det är fortfarande samma kläder så om det gick bra på 40 förut borde det funka nu med, eller hur?! När jag frågade min kontaktperson om detta skrattade han lite generat och sa “det är bra för miljön också att tvätta på 30 grader”.

Det lustigaste är dock att helt plötsligt säger produktbeskrivningarna “Keep away from fire”. Ok. Bara kläderna eller även barnet?

Sitter här i valet och kvalet och försöker bestämma mig för om jag ska ta med denna viktiga bit information i mina produktbeskrivningar eller ej. Jag tycker att det känns som att kunderna kommer att tro att kläderna är EXTRA brandfarliga om jag tar med det…

One thought on “Keep away from fire!”

  1. Om det står “Keep away from fire” så låter det som om plagget vore tillverkat av 99,7 procent polyester och lite tråd.

    Yanks…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *