Kinderäggs-bojkott

Jag har ett YouTube-konto. Såklart. Fast jag brukar aldrig använda det. Jag skapade det en gång i tiden när YouTube var nytt för att kolla vad det var. Jag har aldrig brukat logga in på det när jag har tittat på YouTube. Nu när Google håller på och försöka erövra världen så blir man ju automatiskt ihopkopplad och inloggad till höger och vänster. Så tydligen brukar jag vara inloggad på mitt YouTube konto nu för tiden.

Hur märkte jag det då? Jo för att helt plötsligt började jag få emails från en YouTube-kanal som jag prenumererar på. Tydligen alltså. Och irriterande. Jag visste inte om att jag prenumererade på den. Gullefjunet har alltså på något sätt blivit manipulerad att trycka på en prenumerationsknapp när hon använt plattan samtidigt som jag varit inloggad på mitt Google-konto. Smart är hon, men än vet hon inte hur man väljer vilka YouTube-kanaler man vill prenumerera på.

Jag prenumererar tydligen på en kanal som visar filmer där folk öppnar Kinderägg. Så jävla värdelöst. Jag skiter i hur mycket hon gråter – jag kommer ALDRIG att köpa henne ett Kinderägg nu. Av principskäl. I den här familjen bojkottar vi företag som prånglar in reklam som ser ut som filmer till barn mellan barnklippen på YouTube utan min tillåtelse.

Reklamfilmer om Kinderägg hör numer hemma i samma kategori som att springa på ställen där det finns bilar, vatten som man kan trilla i och drunkna, pedofiler och att äta flugsvamp.

3 thoughts on “Kinderäggs-bojkott”

  1. Fast med en man som är Kinderäggsleksakssamlare så måste jag påpeka att det där inte är Kinderägg… Det är Kinderägg-ich. Så låt barnet få Kinderägg! 🙂

  2. Nej du.. Det finns MASSOR med olika ägg! Nougatfyllda ägg, marsipanägg, påskägg, ekologiska ägg, små, medium, large och extra large. Ägg från höns med inredda burar eller ägg från frigående höns inne eller ute, stekt ägg, kokt ägg (hård- eller löskokt), äggröra och omelett.. fast.. nu gick jag nog över gränsen, för de sista rätterna måste ju inkludera MER än bara ägg 🙂

    Å

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *