Kjol eller mjukbyxor?

Jag ska till sjukgymnasten idag. Vad har man på sig då? Jag fattar ju att det inte är kjoltvång förstås, men ska man ha träningskläder? Jag misstänker att hon/han har tänk att jag ska lära mig en massa träningsövningar för att stärka ryggen. Då är jeans kanske inte så bekvämt och praktiskt. Jag har varit hos sjukgymnast förut, men då var det alltid i samband med sport och man var redan klädd i träningskläder så då dök frågeställningen aldrig upp.

Vi får se om jag blir förolämpad idag. Sist jag var hos en sjukgymnast tyckte han att mina knän och rygg inte var lämpade för tävlingsrodd. Han tyckte att jag skulle börja med någon mer “skonsam” sport, som tex balett. Ni som aldrig har träffat mig IRL kanske inte förstår det befängda i det här, men alla som känner mig vet att jag är den mest o-balettiga människan som finns. Min kompis C tex… hon sitter säkert och skrattar så att tårarna rinner när hon läser det här och föreställer sig mig i balettutstyrsel.

5 thoughts on “Kjol eller mjukbyxor?”

  1. Skonsamt? Balett? Jag misstänker starkt att den sjukgymnasten inte har dansat balett för det är inte skonsamt. Yoga kan vara skonsamt. Inte balett….

  2. Det kan hända att jag frustade till vid skrivbordet och det kan också hända att jag fick en väldigt tydlig bild av dig i rosa kjol och trikåer… Det kan alltså hända att du hade rätt… Är det inte dags för lite dagens outfit-inlägg? Kanske balett-utstyrsel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *