Kom och hälsa på inne på Sparbanken på Tjejkväll

Tjejkvällen i Piteå startar om 2 timmar. Jag borde ha en plan och jag borde vara organiserad, men det har jag inte och det är jag inte. Men jag har fina påsar så då måste ju allt ordna sig.

I vanliga fall kan man ju inte köpa barnkläder på Sparbanken så det finns ju en risk att folk bara går förbi och missar oss. Därför behöver jag hjälp. Om någon dyker upp kl 6 och handlar nått så får ni en sån här tjusig påse. Eller om någon som inte har barn bara kommer förbi och lånar en påse med nått i. Sen går ni upp och ner för Storgatan och svänger med påsen. Då kommer alla att undra “vart har hon fått den där fina påsen ifrån, i den måste det ju ligga något supersnyggt” och sen kommer de att leta reda på Kidkit inne på banken.

Om ni ser någon med barnvagn eller barn under 5 kan ni gärna svänga till lite extra med påsen så att ni råkar slå till personen i huvudet med påsen så att ni får möjlighet att säga “oj förlåt, det var inte meningen att slå till er med den här fina påsen som jag fick hos Kidkit inne på Sparbanken”. Deal anyone?

Morsan är utskriven förresten, så hon kommer också – kom och hälsa på mamma. Det var ingen stroke har de kommit fram till utan “bara” en tia. Läkaren säger att hon mår bra nu. Vad vet han om det kan man ju undra. Man skulle kunna tro att han inte läst hennes journal.

Cash is King förresten, eftersom jag vanligtvis bara säljer via webbutiken så har jag ingen kortläsare för tillfällen som ikväll.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *