Laminerade löv

Jag pysslade med löv häromdagen. Nähä, det vill ni inte läsa om eller se bilder på? Jamen ni vet hur det är. Ni som kommer hit regelbundet ska ju ha något att läsa om. Annars kommer ni inte hit. Det har jag nog märkt att gammalt material inte duger åt er. Nytt ska det vara annars hälsar ni inte på. Om ingen kommer hit och läser är det ju inte så kul att skriva, så då kan man lika gärna lägga av.

Så då blir det så här. När jag har tidsbrist eller brist på material att skriva om så skriver jag om löv. Det är en sorts kompromiss så att ni ska känna att det finns något nytt att läsa.

Jag klistrade i alla fall inte mina löv på något papper. Jag hade inte lust att ha klister över möblemanget och väggarna. Inte heller vill jag ha några torra löv som ramlar lös från fastlimningen och ligger på golvet och skräpar.

Så jag sa till gullefjunet att lim och löv är omodernt. Vi laminerade våra löv. In med ett papper och några löv i en lamineringsficka och kör det genom maskinen. Det var klart på nolltid. Bästa av allt är att löven inte kan trilla ner på golvet och smulas sönder.

Laminerade löv

7 thoughts on “Laminerade löv”

  1. Klart att det är jätte inne att laminera sina löv. Det brukar mormor också göra… Som överkurs så klipper hon ibland sen ut de laminerade löven. 😉

  2. Jag är mest imponerad över att du har en lamineringsmaskin! Men jag kan slanta upp en femma för lövtavlan.

    1. Du kommer då jämt med skambud! Lamineringsmaskin är standardutrustning i alla hemmakontor väl?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *