Landgång

Idag har jag inte glömt kameran, jag var tvungen att lämna den hemma för den rymdes inte. Vilket är synd för jag har just ätit en landgång på Kallax flygplats. Fast egentligen borde jag kanske kalla den för en “landgång”. Den hade ni velat se. Ett tips är i alla fall att om ni har tänkt besöka Kallax av någon anledning bör ni anlända mätta.

Hur går det med packningen undrar ni. Jodå. Maken blir alltid handlingsförlamad när det ska flyttas. Han går och gruvar och under den tiden går det inte att få honom att fatta några beslut. Men jag har lärt mig det här nu så jag börjar tjata om saker som behöver bestämmas i god tid nu för tiden. Det släppte i alla fall i morse så nu kan man kan diskutera olika flyttlass-alternativ och datum med honom utan att han ser ut som att man pratar om något som man kan vänta till i juli med att bestämma.

Tre möbler och 8-10 kartonger har åkt fyrhjuling idag. Massor med kartonger har flyttats från ett förråd till ett annat som är mer lättillgängligt med släp eller lastbil.

Nu ska jag ut och flyga. Om Norweigan har Wifi idag kanske jag återkommer senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *