Maken och modetrender

Är i Malmö och hittade detta i en annonstidning för butiker i Malmö. Ska spara och ta hem till maken, för jag tror att det kommer att roa honom.

Han har mycket bestämda åsikter när det gäller kläder, men det är helt omöjligt att lista ut vad reglerna för vad som är acceptabelt och oacceptabelt enligt hans kriterier. Jag har helt gett upp att köpa någon form av kläder i present till honom för det blir aldrig rätt. Men litegrann har jag i alla fall lärt mig.

Ett klädmärke som kallas för “livsstilsmärke” skulle han aldrig ha på sig. Om han läste en mode-artikel (vilket i och för sig inte skulle hända, men ni fattar vad jag menar va) där de kallade ett klädmärke som han hade i garderoben för “livsstilsmärke” skulle han förmodligen bränna alla de kläderna på bål. Nu är det ju inget problem att Ralph Lauren och Gant kallas för livsstilsmärken i denna artikel för några sådan har han inte i garderoben. För dålig kvalitet i förhållande till priset tydligen.

Jag har också lärt mig att “från topp till tå” och “fräcka inslag” också är sånt som han helt skulle avskriva med någon nedlåtande kommentar. Men som sagt var har jag slutat försöka köpa kläder till honom eftersom jag bara lyckats lista ut vad som är “helt fel”. Vad som är rätt verkar inte gå att lista ut. Kokböcker är en mycket bättre present – han blir glad över dem och jag slipper laga mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *