Maken vill gästblogga

Det här är det minsta problemet.

20151008_183404

Det är betydligt värre att mina nya vintercykelbyxor är trasiga. Jag kommer att måsta stryka dit en av Gullefjunets Nalle Puh lappar.

Åsså handleden då. Den är också ett större problem än knät. I den här familjen vet vi ju av erfarenhet att när handleden tar hela kroppstyngden vid en cykelvurpa så är risken stor att den är bruten.

Det vore inte alls bra. Jag kommer att få äta upp alla skämt jag kläckte ur mig när maken bröt båda sina handleder. Å det tycker jag är lite orättvist för jag har brutit MAX en. Den kanske bara är stukad dessutom.

Han går omkring här och säger saker som tur att vi har diskmaskin nu för tiden och “jag vill gästblogga” och “ska vi åka på akuten och röntga ikväll eller vill du ha ett glas vin och vänta till imorgon?”.

Hit med ett glas vin… jag sover på saken. Jag ska inte sitta på någon akut och vara lågprioriterat halva natten. Å blogga kan jag göra med vänster hand.

3 thoughts on “Maken vill gästblogga”

  1. Haha! Kvinnor vs män!
    Men krya på dig din stackare! Och nyttja din kvinnliga list till att få mannen att i sympati köpa nya cykelbyxor åt dig. Samt en bukett blommor…

  2. ??? Hihihi, Du är helt underbar Vic ?
    Hoppas dock att handleden INTE är bruten. Kram & trevlig helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *