Makens favoritfåtölj sjunger på sista versen

Som jag tidigare berättat så hade vi tuffa förhandlingar om utifall jag skulle få sälja vår skinsoffa och fåtölj på e-bay när vi skulle flytta hem. Till slut sålde vi soffan och tog hem fåtöljen. Egentligen skulle det ha varit skonsammare för maken om vi gjort oss av med båda på en gång. Nu påminner fåtöljen honom bara om soffan, som var hans egentliga favorit.

Maken brukade ju också hävda att de var av äkta skinn. Kolla här ska jag visa er en sak.

Han håller inte längre på och pratar om äkta skinn. För någon vecka sen såg det inte ut så här, då var det bara sådana där veck som ni ser på bilden. Jag vill å det starkaste påpeka att det inte var jag som uppmanade gullefjunet att börja pilla på vecken tills hon fick en öppning och kunde börja dra loss “skinnet”. Däremot kan jag erkänna att jag har en betydligt mer positiv syn på hennes uppfinningsrikedom än vad maken har.

Maken har nu inlett operation Rädda Fåtöljen. Han lägger mycket tid och stor omsorg på att bädda in dynan i en filt. Det är lite tur att vår ALLRA fulaste filt fortfarande är nedpackad i en låda någonstans.

Varje gång hon lyckas få loss filten är han mycket förtretad och går omkring och muttrar om att han inte fattar hur hon kan ha lyckats få loss filten.

Om ni lovar att inget säga kan jag avslöja hur det går till. Om man ser till att det sticker ut en liten flik av ett hörn som hon kan ta tag i så får hon loss filten på nolltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *