Mammor och minimodeller

Är det någon som har några bra tips på hur man uppmuntrar sin dotter att utveckla ett hälsosamt förakt mot modell-yrket och reality-såpor???!!!

Prinsessans hudläkare har sagt till oss att det är vår uppgift som föräldrar att försöka avråda henne, pga hennes eksem, om hon vill bli städerska eller frisörska – men jag köper hellre ett par super-handskar till henne än att hon kommer hem och säger att hennes största dröm är att bli modell!! Som mamma kan jag inte tänka mig något värre än att min dotter skulle vilja utsätta sig för den branschen!

One thought on “Mammor och minimodeller”

  1. sv: nej, jag säger aldrig till mina barn att de är fina eller söta (= värdera deras utseenden)

    Bygger upp självkänslan gör man inte på barnen genom att man värderar dem. Det kan man kanske tro men det funkar tvärtom, det kan sänka den.

    Barn behöver bli sedda. Inte recenserade. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *