Man måste ha 3D glasögon när man går på 3D bio

Jag går inte på bio så ofta. Jag tycker att det är lite riskabelt för om filmen är dålig så kan man inte byta kanal.

Så jag har aldrig varit på bio och sett en 3D film förrän idag. Att det blev 3D var dessutom en slump. Det var den enda filmen som inte var utsåld.

På sista skärmen i kassan så fick jag en fråga om jag ville köpa 3D glasögon i plast för 15 kr styck. Det går säkert bra utan tänkte jag. Det är säkert bara så att om man inte har 3D glasögon så flyger inte fåglarna emot en och så där.

Men så var det ju inte alls. Om man inte hade 3D glasögon så var ju bilden typ “grumlig”.

Det gjorde förstås ingenting för jag köpte såklart 3D glasögon. Om en internetkassa föreslår att jag ska köpa plastglasögon så ifrågasätter jag förstås varför, men köper gör jag ändå. Det kan ju vara bra att ha brukar jag tänka. Att de liksom förslår det av en anledning. Eller att de försöker lura på en nått skräp, men 15 kr är ju inget att bråka om så i så fall låter jag dem lura mig.

Vi såg Insidan ut. Gullefjunet tyckte att den var bra. När maken bad henne berätta vad den handlade om så visste hon inte. Så skulle jag också beskriva filmen, handlingen var lite komplicerad för en fem-åring, men den var faktiskt helt okej ändå.

Jag tyckte dock att kortfilmen Lava före var bäst. Vem kan motstå att gilla en Lava-story mellan två vulkaner?

One thought on “Man måste ha 3D glasögon när man går på 3D bio”

  1. Kostade 3D-glasögonen?! Så sniket!
    På Bio 3:an lånar man ju sådana gratis… En låda full med 3D-glasögon finns precis vid ingången, och sedan lägger man dem i en annan låda vid utgången när filmen är slut.
    Dock tycker jag, utifrån de erfarenheter jag har av sådant, att 3D-filmer tyvärr är väldigt överskattade…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *