Män och kvinnor ska inte dela offentliga toaletter

På vägen hem idag svängde vi in på Barkaby Outlet. Jag och gullefjunet behövde gå på toaletten. När vi kom in insåg jag till min förfäran att det var en jämlikhetstoalett. Både män och kvinnor var välkomna på samma ställe. Äckligt.

Damtoaletter är en av de få fördelarna med att tillhöra det svagare könet och jag tycker fanimig inte om när karlar försöker använda sig av jämlikhetsdebatterande för att få gå på renare toaletter.

Vi gick in i första båset. “Nej det här går inte, här har det varit en karl och lämnat ringen uppe och pissat utanför. Vi går till nästa.” sa jag till gullefjunet. Vi gick in i nästa bås och där var det samma visa. Vi gick vidare och samma sak igen.

“Här har det varit karlar på varenda toalett, kom ska jag visa vad vi gör. Jag såg en handikapptoalett, vi går dit” förklarade jag.

Vi gick in på handikapptoaletten och barnet hade uppenbarligen förstått vad det var jag försökte förklara för hon sa “Här har det inte varit någon karl mamma, för ringen är nere”.

Jag tycker att det är viktigt att min dotter växer upp till en kvinna som förstår vikten av att tordas kräva att den man hon delar sitt liv och hem med lägger ner ringen och inte pissar på golvet. Den typen av okontrollerat pissande som karlar håller på med och besvärar andra människor med är oacceptabelt.

One thought on “Män och kvinnor ska inte dela offentliga toaletter”

  1. Jag håller med dig! Det är så lätt att man blir en “gnällig kärring” om man påpekar detta, på jobbet t.ex. men det är ju fördjävligt att inte vuxna människor kan kissa sittande, alternativt torka upp efter sig när de missar! OCH gärna använda toaborsten lite snabbt, om man lämnar bruna ränder …
    För övrigt så är jag såå glad att jag hittat din blogg. Jag skrattade högt och länge åt din berättelse om vaxningen med sendrag!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *