Man skulle kunna tro att jag är gift med en överklasskärring

Maken tycker att “det är så trevligt med bordsduk”. Trevligt?. Ni hör ju! Vilken man uttrycker sig så om bordsdukar egentligen? Förutom min man. Det är faktiskt skitjobbigt att vara gift med någon som har åsikter om bordsdukar och tygservetter. Jag tycker bara att det är besvärligt med bordsduk. Speciellt när man har barn. Å maken har inte heller bordsskick som en överklasskärring, han dräller ganska mycket när han äter han också.

Duken blir bara smutsig och det går inte att torka av smulor från den. Till slut är alla dukar så fläckiga att de inte ens blir rena på 90 grader. Jag gillar inte smutsiga bordsdukar. På den punkten är det jag som är som en överklasskärring.

Bordsduk med fjärilar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *