Marsvinet är kvar på dagis och nu är det helg och det här är inte alls bra

Fattar ni katastrofen?! I en halvtimme har jag suttit och torkat tårar och försökt argumentera att det här är en bra sak. Tänk så kul ett uppstoppat 39-kronors-marsvin kan ha helt ensam på ett dagis en hel helg!

Äta hur mycket korpor som helst. BuuuuuuuuuuuuuuuuHuuuuuuuuuuu! Dra fram allt lego och lämna det på golvet. WäääääääääHäääääääääHuuuuuuuu. Krypa ner i frökens skor och bita henne i tån när hon kommer dit på måndag. WooHooWäääWääWuuHuu.

Jag känner på mig att det här kan komma att bli en jobbig helg. Undra om kommunen har något jour-nummer man kan ringa om man har glömt ett marsvin på dagis och situationen visar sig totalt outhärdlig vid lördag lunchtid?

IMG_8502

One thought on “Marsvinet är kvar på dagis och nu är det helg och det här är inte alls bra”

  1. Min nalle Gose (han sitter här bara nån meter ifrån mig) blev kvarglömd i ett förvaringsskåp på Domus en gång. Jösses vilket trauma!! Minns att jag stod utanför den låsta affären och tittade in mot skåpen. Mitt hjärta… Och jag behövde ju bara vara utan honom en natt.
    Hoppas dottern tar det hela bra, annars får det kanske bli ett litet inbrott?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *