Mellan åtta och halv tio

På morgonen skulle jag jättegärna ligga i sängen och sova mellan åtta och halv tio om jag fick. På eftermiddagen skulle det inte alls sitta dumt med en liten tupplur heller. Man sover ju så gott på soffan på eftermiddagen.

På kvällen mellan åtta och halv tio vill jag inte alls ligga i sängen. För då somnar jag och då ligger jag vaken halva natten istället sen.

Den tiden på kvällen vill jag ha sådan där “egentid” som jag har läst om på Familjeliv.

Hela den här veckan har jag dock legat i sängen mellan åtta och halv tio och hållit handen och sagt “nu är det dags att sova”.

Jag tycker inte om den här “fasen”. Hoppas att den blir kortvarig.

4 thoughts on “Mellan åtta och halv tio”

  1. Man ska ju inte skratta åt andras olyckor men välkommen i klubben iaf! 😉 Är det snorpan som farit fram med dåligt inflytande?! Våran “hålla-handen-fas” är flera månader gammal och än är den inte över/asociala småbarnsmamman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *